ZP Mikulčice EXTRA KEČUP jemný 500g sklo

Kód: 148
Novinka Tip
Neohodnoceno
69 Kč
Skladem (>5 ks)

NOVINKA - Extra KEČUP jemný bez k o n z e r v a n t ů, bez lepku a GMO surovin! 
S absolutně nejvyšším podílem opravdových m o r a v s k ý c h rajčat na trhu - 200g rajčat na 100g kečupu.
 
Jsme hrdí na to, že jsme vytvořili recepturu, která spojuje skvělou chuť, bezpečné složení a díky balení ve skle i šetrné k přírodě.
Chceme, abyste si od teď mohli vychutnávat kečup bez jakýchkoli obav o umělé přísady nebo potenciální nepříznivé účinky lepku.
Extra K E Č U P jemný je tu pro všechny, kteří se snaží o zdravější a vyváženější stravování, aniž by museli na chuti a kvalitě něco obětovat.
Věříme, že si zamilujete každou lžíci tohoto skvělého KEČUPU a budete si ho užívat s radostí:)
 
Složení : rajčatový protlak, cukr, sůl, ocet, kukuřičný škrob, kyselina citronová, extrakt z koření, pitná voda.
Na 100g výrobku bylo použito 200g rajčat
Baleno ve skle
Hmotnost 500g

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
výdejní místa
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

NOVINKA - Extra KEČUP jemný bez k o n z e r v a n t ů, bez lepku a GMO surovin! 
S absolutně nejvyšším podílem opravdových m o r a v s k ý c h rajčat na trhu - 200g rajčat na 100g kečupu.
 
Jsme hrdí na to, že jsme vytvořili recepturu, která spojuje skvělou chuť, bezpečné složení a díky balení ve skle i šetrné k přírodě.
Chceme, abyste si od teď mohli vychutnávat kečup bez jakýchkoli obav o umělé přísady nebo potenciální nepříznivé účinky lepku.
Extra K E Č U P jemný je tu pro všechny, kteří se snaží o zdravější a vyváženější stravování, aniž by museli na chuti a kvalitě něco obětovat.
Věříme, že si zamilujete každou lžíci tohoto skvělého KEČUPU a budete si ho užívat s radostí:)
 
Složení : rajčatový protlak, cukr, sůl, ocet, kukuřičný škrob, kyselina citronová, extrakt z koření, pitná voda.
Na 100g výrobku bylo použito 200g rajčat
Baleno ve skle
Hmotnost 500g

IMG_2438

Doplňkové parametry

Kategorie: Kečupy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: